dilluns, 2 de febrer de 2009

Diu que ara demanen una TV3 més plural...

He llegit que el PP i el PSC pressionen perquè "El Temps" de TV3 doni també informació sobre si ha de ploure, nevar, fer sol o caure granotes a "la resta de l'Estat".

Per mi, com si hi volen afegir quin temps farà a Ucraïna o a Nova Zelanda (no fos cas que se'ns mullessin la senyora Timoshenko o la Galadriel), però sincerament, quina necessitat té el PP de demanar que a TV3 diguin quin temps farà a les espanyes SI NO PERMETEN NI QUE AQUESTA EMETI AL PAÍS VALENCIÀ?
Ah, potser és pel nostre bé, perquè deu ser bàsic, vivint a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona o Santa Llogaia d'Àlguema, saber quin temps fa a Almendralejo. Perquè no crec que sigui per tocar els pebrots i seguir intentant aigualir tot el que soni a "diferent", oi? I és que no deu ser lògic que la televisió catalana informi sobre el temps a Catalunya, mira que en som, d'excloents i insolidaris, eh!

I el PSC? Seguirà baixant-se els pantalons?

PP, PSC i sucedanis: si us plau, dediqueu-vos a fer política o oposició de veritat (el que us toqui), i deixeu-vos estar de tonteries. I sobretot, deixeu-nos estar.

I sí, he escrit "País Valencià", què passa? Em tancareu el blog? Fart, de veritat. Molt fart.

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Ara sentirem a "la nostra" (més aviat, la seva) allò de "viento de levante en el estrecho". Que bé que sona, així, com en els temps del NODO.
Si és que és veritat que, en lloc d'anar endavant, anem enrera...

Sergi M. Rovira ha dit...

Qui vol saber el temps que farà a Almendralejo (per no dir madrid) disposa de prous canals, a més, sovint passa que qui vol saber el temps d'allà ja acostuma a voler saber més coses i continua en aquells canals, crec.

Jordi ha dit...

No, si la racionalitat no s'aplica en aquest àmbit, Sergi. Ni ho intentis...

bel ha dit...

No us esvereu, minyons. Encara no n'han fet cas, no? Va, una mica d'esperança en el sentit comú...

jomateixa ha dit...

al temps de TV3 dediquen també una estona a fer una mica de predicció de tota Europa, però potser a "les españes" no s'hi han fixat.