divendres, 17 d’octubre de 2008

Diu que en Gasol hi diu la seva...

Sembla ser que el bo d'en Pau Gasol dóna lliçons d'història als americans. Un diari esportiu de Madrid, que comença per M i acaba per ARCA, en publica la notícia. Diu que quan els nordamericans li qüestionen (amb extranyesa, diuen) que perquè hi ha parts d'Espanya que no frueixen amb les victòries de la selecció espanyola, ell respon perles així:

"Es un tema muy sensible que viene de la Guerra Civil y de los problemas de aquel tiempo, pero la situación ha mejorado. Yo me considero catalán, pero también español."

I també...

"Si no se conoce lo que ocurrió es difícil que la gente comprenda en qué ha derivado todo aquello 30 años después."

De la Guerra Civil? D'aquí ve tot el tema? Que recent, no? I suposo que això dels 30 anys ho deu dir per la mort de Franco, perquè no sabia que la Guerra Civil hagués acabat el 1978.

El tio és molt bon jugador de bàsquet, però... ha entès alguna cosa?

De veritat, que tothom pensi com vulgui, però que pensi.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Renoi, vaig llegir la mateixa notícia (suposo que era d'agència) a El Periódico (de Catalunya) i hi vaig deixar un missatge dient exactament el mateix que tu.
Clar que allà s'hi van recollir bàsicament insults, ningú va rebatre el fet que aquest xicotet havia dit una bestiesa de l'alçada d'un campanar...