dissabte, 27 de setembre de 2008

Diu que ha mort en Paul Newman...

Feia setmanes que sabíem que no li quedava massa temps de vida, i ha estat aquest dissabte quan l'actor nordamericà ha acabat passant a "millor" (?) vida.

M'agradaria deixar aquestes línies en record d'un dels actors que millor va saber compaginar això de ser un sex symbol i ser un actor de primera línia. Sovint és difícil, sobretot ara, que aquesta mena de gent no acabin convertint-se en una caricatura d'ells mateixos. En Paul Newman va aconseguir ser reconegut per la seva valua professional, a més de pel seu atractiu. I això és digne d'admiració.

Un record, doncs, per un home interessant que, a més, sense fer massa rebombori, va mantenir la seva privada com a tal, i va estar compromès amb mil i una causes, com per exemple una fundació per lluitar contra la droga, la creació d'una marca de productes alimentaris els beneficis de la qual anaven destinats a causes benèfiques, campaments d'estiu per nens amb malalties greus, i un gran número d'accions per protegir el medi ambient. Un gran actor. Un tio com cal. DEP.

2 comentaris:

Edu ha dit...

Quin paio, en Pol Niuna.

sergi m. ha dit...

Ja era hora que algú parlés d'aquest paio sense fer esment als seus ulls blaus... ups, ho sento...