dilluns, 25 d’agost de 2008

Diu que és una mala celebració...

El post 200 el dedicaré al decés d'un dels grans productors musicals. Ha mort Jerry Wexler, un d'aquells grans "desconeguts" que ha fet més que la majoria per la música. L'home, productor de professió i una de les ànimes de la mítica Atlantic Records dels anys 50, va treballar per músics tan diferents entre sí com Led Zeppelin, Aretha Franklin, Dire Straits, Ray Charles, Bob Dylan, Wilson Picket o Percy Sledge, els quals deuen gran part del seu èxit al gran Wexler.

Va ser l'inventor de l'etiqueta Rhythm&Blues, va ajudar, sense fer grans escarafalls, a l'evolució de la música produïnt temes com Communiqué de Dire Straits, When a man loves a woman de Percy Sledge, Slow train coming, de Bob Dylan o I never loved a man the way I love you, de l'Aretha Franklin.

2 comentaris:

Edu ha dit...

Doncs no en tenia de flowers, noi. Ets un Danipèdia amb potes!!!
Llenço un profund sospir per l'amic Wexler, sense el qual no hauria gaudit amb tanta profunditat de minuts musicals únics i irrepetibles.
(...)

Fantômas ha dit...

Buen blog che! Te invito a darte una vuelta por el mío, creo que te puede llegar a interesar por las cosas que veo que posteás (y de paso si querés intercambiamos enlaces).

Mi blog, principalmente sobre música, lo podés encontrar acá:

Soy del Montón

Y también hace poco inauguré un foro en el que quizá te interese participar:

Soy del Montón Foro

Un abrazo.