diumenge, 4 de maig de 2008

Diu que no sabien què dir...

Avui, un altre post lleuger, perquè és cap de setmana.
Aquest matí he comès l'error d'esmorzar mirant la TV. Ara mateix no recordo si el canal que m'ha aparegut era Antena 3, o Cuatro, o Telecinco... ni idea. Feien un programa d'aquests que fan totes les cadenes per omplir espai, un programa que es dedica a recollir imatges d'altres canals, bàsicament. En aquest programa, a més, es veu que tenen un espai titulat "Hoy hace un año..." que, evidentment, dediquen a repassar què va ser important fa justament un any. Doncs el fet que avui recordaven era: "Hace un año... Penélope Cruz cumplía 34 primaveras."
Fa falta que en faci cap comentari? Perquè suposo que si fa un any en complia 34, ara en deu complir 35, no? Per què és més important el 34è aniversari que el 35è? M'ha semblat una tonteria supina, com tantes coses.

6 comentaris:

Xenofílic ha dit...

Efectivament, com tantes coses...

Laprí | David ha dit...

Llavors sense cap dubte estaves veient Telecinco... no pot ser en cap altre canal on posin aquestes coses estúpides. I és que se les porta, és com si haguessin posat "Hoy hace un año que se celebró el día del trabajo" doncs coses per l'estil... telebasura

bel ha dit...

Ara mateix soc a Roma (per poques hores, sniff) i us puc assegurar que aqui la cosa encara esta molt pitjor...

Dani ha dit...

Bel, per què coi et fixes en aquestes coses, estan a Roma??

Jordi ha dit...

Un greu error... no es pot mirar la TV mentre esmorzes. Et pot passar qualsevol cosa.
Bé, de fet no es pot mirar la TV a gairebé cap hora del dia o la nit

;-)

bel ha dit...

Dani, perquè això de viatjar amb dos nens de quatre i sis anys impedeix fer activitats més interessants a l'habitació de l'hotel, i quan ells es posen a dormir a les deu i jo estic totalment saturada d'art, engego la tele per desconnectar... I m'esgarrifo, i l'apago, i llegeixo Ginzburg, que és molt més entretinguda.