diumenge, 20 d’abril de 2008

Diu que ha nascut el Partit de les Rosses...

Tornem als posts prescindibles. A Rússia, com arreu del món, les rosses tenen un problema: automàticament són vistes com la més pura representació del simplisme i de la manca més absoluta de capacitat de raonar, d'actuar amb intel·ligència davant la vida i de tenir inquietuds intel·lectuals.

Aquest post no està destinat a intentar desmentir aquesta convenció social; qualsevol persona amb dos dits de seny sap que aquesta afirmació no té ni cap ni peus. Hi ha (moltíssimes) rosses admirables, i morenes que provoquen vergonya aliena. I el mateix passa amb els homes.

Aquesta fama, doncs, que fusiona bellesa i estupidesa, ha empès a tot un seguit de (no només) dones russes a crear el Partit de les Rosses. L'objectiu, aglutinar tota aquella gent que tingui "esperit de rossa". La presidenta del partit diu que això de tenir esperit de rossa vol dir, simplement, prendre's la vida menys seriosament i ser optimistes. Fins aquí, fantàstic. Després apareixen més afirmacions de la senyora (o senyoreta, no ho sé) Volóshinova:

-Als camps de Rússia és on les rosses pateixen més la discriminació. Potser per això és on n'hi ha més, per cridar l'atenció.
-Volem que ens preguin seriosament. Amb una mica de sort, l'any 2012 presentarem una dona guapa, alta, llesta i rossa a les eleccions presidencials.

Aquestes afirmacions ja em semblen més absurdes, i més pròpies de la fama que tenen les rosses.

Ah, me n'oblidava. La persona que les ha dit, la presidenta del Partit de les Rosses, és morena, i un terç dels afiliats són homes.

3 comentaris:

Núria ha dit...

Com bé dius, que no totes les rosses són superficials, ho sap tothom. No obstant, aquest partit té incoherències, no?

Dani ha dit...

Bàsicament, és el millor del partit: les incoherències

sergi m. ha dit...

Perquè serà que llegint el teu post m'anava venint al cap la imatge de la Yola Berrocal? si ella no és rossa...

Allà, com aquí, accepten que pel fet de ser guapes i rosses han de lluitar per demostrar que també poden ser llestes? ser reconegut pel que fas no ha de tenir a veure amb com ets físicament, suposo :)