dijous, 13 de març de 2008

Diu que el periodisme em segueix entusiasmant...

Un tal Waltrapa m'ha fet arribar aquesta notícia, publicada al Diari de Girona. Em pregunto si els anys d'estudis de periodisme serveixen per això. Tant la redacció com la notícia en sí són dignes d'anàlisi. el que transcric a continuació és exactament el que s'ha publicat al Diari de Girona. La notícia la trobareu també en aquest enllaç.

Una dona de Kansas passa dos anys encaixada a l´inodor del seu nuvi


Una dona de 35 anys va estar encaixada dos anys a l'inodor de la casa del seu nuvi en Ness City (Kansas, EUA), fins que els serveis d'urgència la van treure amb un alçaprem.

EFE Segons informa el periòdic local "The Hutchinson News", el nuvi va cridar a l'oficina de l'algutzir, el passat febrer, per informar que a la seva núvia- la qual no ha estat identificada- li passava alguna cosa extranya.


En arribar al domicili, la Policia va trobar la dona assentada a l'inodor, amb els músculs atrofiats de no moure's i pegada a la tassa, i va calcular que portava allí assentada uns dos anys.


L'algutzir Bryan Whipple va cridar als serveis d'urgència, els quals van haver d'arrencar el seient de la tassa amb un alçaprem.


Segons Whipple "arrenquem el seient amb un alçaprem i el seient se'n va anar amb ella a l'hospital. Se'l van treure a l'hospital".


El nuvi, que en aquests dos anys la portava menjar i aigua, va assegurar que ella va passar allí tot aquest temps perquè volia, ja que, segons Whipple, en un primer moment, "amb els seus actes, ella sembla recolzar el que ell diu, perquè quan la vam trobar al principi va refusar que vingués una ambulància".


"Davant la serietat de la situació, vam cridar a l'ambulància de totes maneres, però ella no volia marxar", va agregar l'algutzir.


La Policia local estudia ara la possibilitat de presentar càrrecs contra el nuvi per maltractament a un adult i està també a l'espera que un estudi psiquiàtric aclareixi la situació mental de la dona i el nivell de dependència cap a la seva parella.

3 comentaris:

bel ha dit...

Visca la traducció automàtica! I la professionalitat dels periodistes! I la qualitat del Diari de Girona! I el sentit comú d'alguns americans!

Xenofílic ha dit...

Periodisme d'alta volada...

Segona ha dit...

Però té el seu mèrit, eh? Proveu de redactar tan malament, proveu!